Skip to content
За мен

Анастасия Русева

Здравейте, казвам се Анастасия Русева и работя като психолог и системен фамилен и брачен консултант.

Обичам да казвам за себе си, че съм психолог ентусиаст. Защо ли?

Когато бях дете ме вълнуваха основно две неща: защо са толкова сложни човешките взаимоотношения и желанието ми да работя професия, в която всеки ден да ми се случва нещо ново и различно.

Е, сега с детско любопитство и ентусиазъм всеки ден се срещам с нови човешки и семейни истории, а тези срещи ми позволяват да продължавам да изследвам сложността на човешките взаимоотношения.

 

Фамилен Психолог Анастасия Русева

Покрай работата си със семейства и деца и прилагането на Системния подход започнах да усещам ползите от това да събираш и подреждаш постепенно парченцата на фамилния пъзел, но и че в цялата картина се съдържа спойката на отделните елементи, а именно взаимоотношеията. Психологическата работата през Системния подход е комплексна и интригуваща.

 

Вярвам, че пълноценността на едно семейство се крие в пълноценността на индивидите в него и спойката между тях. Броят на членовете не е определящ, определящи са ритуалите, традициите, споделените моменти, готовността за промяна и предоговаряне, когато е необходимо.

 

Квалификацията, компетентностите си и уменията за психологическа работа съм придобила в признати и акредитирани образователни институции: MA in General Psychology in English, СУ „Климент Охридски“, София, Системен фамилен и брачен консултант към Институт „Бернхард Ахтерберг“, но ученето и актуализацията ми не спират.Част съм от екипа на Център за психологическо консултиране и личностно развитие Синергия и член на Сдружение „Да прегърнем дете“

Очаквам с нетърпение срещата си с Вас, семейството Ви и историята, която ще споделите, а заедно ще вървим по пътя на израстването и промяната.

До скоро!

Екип

Петя Милер

От градски живот и 12 години в рекламния бизнес до номадство в Азия, Европа и Щатите. Петя преобръща живота си през последните 2 години, след като напуска работата си като Маркетинг директор в Bulgaria Mall и се отдава на пътуване и сабатикал. Като малка е искала да стане моряк, художник и журналист (в тази последователност), а днес успява да пренесе в ежедневието си малки аспекти от всяка една от тези мечти. Сега работи на свободна практика и се занимава с реклама, писане и лични проекти. Тя е и йога учител и начинаещ в джогинга. Мечтае си скоро отново да може да преподава йога на живо на различни места по света. Обича да чете, да рисува и да е сред природата. Грижата за себе си й е любима тема. Сред другите й страсти са психологията, готвенето, изкуството и животните. Интересува се силно от устойчивия начин на живот и бизнес. Повече за професионалния й път можете да научите тук: https://petyamiller87.wixsite.com/portfolio

Даниел Александров

С него пътищата ни се пресякоха в онзи момент, в който аз добих кураж да заявя професионалната част в себе си и това, което ме вълнува, чрез личен/професионален уебсайт. Дани ме накара да вярвам, че зрелостта на младостта не отстъпва по никакъв начин на зрелостта на опита. Или иначе казано, той ме накара да повярвам, че добронамереността може да бъде представена катофинес и откритост.
Дани е изключително търпелив към мен, слуша с внимание всичките ми главоблъсканици по темата за визията на уебсайта и успява да извлече всичко онова, което е важно и носи смисъл за мен. После го претворява във визията на професионалното ми онлайн пространство. Дани търси начин и намира. Дани не се задоволява с посредственост. Дани се интересува „как“ и не спира да учи. Той е едновременно целеустремен, отворен към новото, разширява кръгозора си в личен и професионален план.
Дани е креативност, душевност и професионализъм. Това е Даниел Александров за мен. Благодаря ти, Дани!

Планирайте среща

Уютна атмосфера

за всичките ви мисли!