Skip to content
За мен

Анастасия Русева

Здравейте, казвам се Анастасия Русева и работя като психолог и системен фамилен и брачен консултант.

Обичам да казвам за себе си, че съм психолог ентусиаст. Защо ли?

Когато бях дете ме вълнуваха основно две неща: защо са толкова сложни човешките взаимоотношения и желанието ми да работя професия, в която всеки ден да ми се случва нещо ново и различно.

Е, сега с детско любопитство и ентусиазъм всеки ден се срещам с нови човешки и семейни истории, а тези срещи ми позволяват да продължавам да изследвам сложността на човешките взаимоотношения.

 

Фамилен Психолог Анастасия Русева

Покрай работата си със семейства и деца и прилагането на Системния подход започнах да усещам ползите от това да събираш и подреждаш постепенно парченцата на фамилния пъзел, но и че в цялата картина се съдържа спойката на отделните елементи, а именно взаимоотношеията. Психологическата работата през Системния подход е комплексна и интригуваща.

 

Вярвам, че пълноценността на едно семейство се крие в пълноценността на индивидите в него и спойката между тях. Броят на членовете не е определящ, определящи са ритуалите, традициите, споделените моменти, готовността за промяна и предоговаряне, когато е необходимо.

 

Квалификацията, компетентностите си и уменията за психологическа работа съм придобила в признати и акредитирани образователни институции: MA in General Psychology in English, СУ „Климент Охридски“, София, Системен фамилен и брачен консултант към Институт „Бернхард Ахтерберг“, но ученето и актуализацията ми не спират.Част съм от екипа на Център за психологическо консултиране и личностно развитие Синергия и член на Сдружение „Да прегърнем дете“

Очаквам с нетърпение срещата си с Вас, семейството Ви и историята, която ще споделите, а заедно ще вървим по пътя на израстването и промяната.

До скоро!

Планирайте среща

Уютна атмосфера

за всичките ви мисли!